Studerende bør bede senatorer til at fjerne enkelt långiver regel

Studerende i hele landet opfordres til at kontakte deres senatorer til at bede dem om at fjerne den enkelte indehaver regel før Senatet stemmer om kollegiet adgang og muligheder Act, eller den amerikanske 609. Senatet nu er i fordybning og vil være tilbage i session April 24, så en afstemning kan ske enhver tid efter denne dato.

Studerende låntagere føler den negative virkning af den enkelte långiver regel, da det ikke tillader studerende at konsolidere ved hjælp af andre långivere, der kan tilbyde bedre studerende lån konsolidering fordele.

Den 30 marts Parlamentet stemte for at fjerne enkelt indehaver reglen om studielån. Som det nu står, reglen lån penge er på plads for de næste tre måneder og kun påvirker de studielån accepteret på eller efter juli 1.

Spørg Senators at eliminere enkelt långiver regel

Med afstemningen nu i hænderne på Senatet og forventede enhver tid, kan eleverne gøre deres stemmer hørt og bede deres senatorer til at gøre det rigtige og ophæve den enkelte långiver regel. Her er hvorfor:

I øjeblikket, den måde regningen står, studerende ikke har så mange valg. For det første er studielån nødt til at gå gennem Department of Education. Fordi studerende er forbudt at bruge andre långivere for studerende lån konsolidering, i årevis kan de blive hængende med en långiver, der ikke tilbyder fordelagtige fordele. Med den enkelte långiver regel på plads, studerende lån rekonsolidering også er utilgængelig for studerende sammen med fordelene ved dette program.

Hvis Senatet godkender lovforslaget, afskaffelse af enkelt långiver reglen ikke ville finde sted indtil juli 1. Senatet kan nu foretage ændringer i reauthorization regningen; Hvis der foretages ændringer, sendes regningen tilbage til Parlamentet til godkendelse.

Studerende fortjener flere muligheder

Låntagere kunne trække vejret meget lettere, hvis den enkelte långiver regel var ude af vejen. De ville have mange flere muligheder, herunder valget om at finde mere fordelagtige satser og incitamenter. Studerende låntagere har nok at bekymre sig om uden at skulle spekulere på, hvordan de vil betale deres store studerende lån regninger.

Der er ingen tvivl om, at de studerende fortjener retten til at være i stand til at vælge deres egen långiver. Studerende lån låntagere og andre berørte borgere nemt kan skrive eller ringe til deres senatorer til at bede dem om at fjerne den enkelte långiver regel. Studerende kan kontakte senatorer gennem eller studerende kan kontakte deres senatorer via telefon på (202) 224-3121.

Studerende sidst har taget mange hits, begyndende med $12.700.000.000 i nedskæringer til studielån program, når præsident Bush underskrevet underskuds reduktions Act i februar. Det er vigtigt for studerende og andre berørte til at foretage telefonopkald til at overtale deres senatorer, at studerende lån låntagere desperat brug for mulighed for at konsolidere med långiver efter eget valg.

NextStudent mener, at få en uddannelse er den bedste investering, du kan gøre, og det er dedikeret til at hjælpe dig forfølge dine uddannelsesmæssige drømme ved at gøre College finansiering så let som muligt. Få mere at vide om studielån på

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *