Sådan Fortæl Hvis en ejendom er overvurderet

I kølvandet på den utrolige hus pris boom var vidne til i de fleste af den udviklede verden i det seneste årti, har en masse ideer dukket op til, hvordan man sætter et hus ‘ret’. Grunden til dette er, at traditionelle metoder, som arbejder ud af huset priser som et multiplum af lønninger, eller måske pant prisoverkommelighed som en procentdel af indkomsten, synes at have ‘standsede i orden’ for nylig.
Der kan være nogen tvivl huset priser er… ahem! .. i den øverste ende af deres rækkevidde i forhold til traditionelle værdiansættelsesmetoder, men lad ikke nogen narre dig, dette er nu «normen», eller som et nyt paradigme er på plads. Sådan taler med rette mærker klimaks af en aktivboble, som vidne dotcom buste som Millennium væltede. Mange ting kan ændre som teknologi og samfund udvikle sig, men grundlæggende menneskelige natur ikke er en af dem, og twin førere af enhver aktivboble, frygt og grådighed, også er temmelig deprimerende tydeligt i denne boble.
Så hvis du bor i et område, hvor huse handel på, for eksempel to gange den historiske bæredygtig relation til løn, hvordan kan du fortælle om det er ‘ok’ eller ‘dårlige’? Let. Der er ét forhold, der har stået sin prøve af tid og wheathered alle tidligere hus pris bomme og buster – forholdet mellem hus som et aktiv, og afkastet af aktivet.
Hvad mener vi med dette? Enhver aktiv har en ‘return’ – hvad du gør for at holde aktivet. Huser traditonally ‘return’ på 2 måder – ved formueforøgelse (hus pris vækst) og leje (hvis du ejer et hus, du kan leje det). Som det kan være vanskeligt at oprette en simpel ligning, der faktorer i begge disse elementer individuelt, er de normalt rullet sammen, for at give en nem måde at sammenligne kræves salgsprisen for et hus mod det er ‘rigtigt’ værd.
Er det kompliceret? Lol Det er simpelt. Hvis prisen på et hus er 12 gange eller mindre årlig lejeindtægt du kan nå fra dette hus, så er det en “køb”. En god investering dvs. Disse niveauer blev sidst set i Det Forenede Kongerige næsten 5 år siden, og i USA over 3 år siden. Omvendt, hvis prisen på et hus er 20 gange eller mere den årlig lejeindtægt du kan opnå på dette hus, så er det en konkret ‘Sælg’.
For eksempel sige du ønsker at købe et hus, prismærket henne ved $100.000. Du ved, at Parlamentet i øjeblikket lejer for $10.000 om året. Ifølge beregningerne, huset vil være et godt køb op til 12 x $10 k, dvs $120.000, så i dette tilfælde ja, det er værd at købe nu, som du er tilbøjelige til at både dække pant med lejen, eller endda gøre et lille overskud på det , og også drage fordel af eventuelle kommende kapital vækst.
Et andet eksempel, du ejer et hus, der udlejer på $20.000 om året i et smarte kvarter. Du bemærker, at identiske huse i gaden er klar til salg (og sælge!) til over $500.000. Gæt hvad – det er tid til at sælge – huset er over 20 gange dyrere end den årlige leje! Chancerne for enhver mere kapital påskønnelse på dette marked er slanke, og du kan faktisk gøre en langt bedre afkast ved blot at sælge huset og sætte provenuet til en rentebærende bankkonto. Interessant nok mest amatør investorer har tendens til at holde ejendommen snarere forbi dette punkt, og ender med at sælge som markedet tips nedadrettede. Hvis tallet af årlige leje pris er allerede forbi 20, kan du være for sent at sælge nemt.
Ikke så kompliceret som det ser ud, er det? Husk bare reglen om ‘ 12-20’, og du skal kunne angive en exit hus marked på de bedste tidspunkter.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *