Precision Engineering: Mere konkurrencedygtig end nogensinde før!

Precision engineering i Det Forenede Kongerige har taget nogle store hits i de sidste 30 år, men trods alle de kæmpende den har modtaget fra adskillige kilder, det er stadig en af de vigtigste industrier i landet har at tilbyde.
De sidste par årtier har set decimering og nedgangen i nogle områder inden for maskinkonstruktion i dette land, som bilindustrien, skibsbygning og stor skala produktion. Store og vigtige virksomheder er forsvundet fra kortet, og tidligere blomstrende områder af landet, såsom Midlands og nordøst, har taget enorme slag som en stor arbejdsgiver efter den anden falder af i svinget. Beskæftigelse hullerne, at disse lukninger har forladt har været meget vanskeligt for lokalsamfund til at inddrive fra, men som mennesker finde andre indtægtskilder, de tekniske færdigheder og kundskaber, der er tabt kan aldrig tilbagebetales.
Dog finmekanik i Det Forenede Kongerige er ikke noget, hvis ikke kan tilpasses, og der er stadig nok virksomheder arbejder i denne vigtige sektor at holde landet som en af de store spillere i den globale engineering marked. Ja, på grund af den intense pres, at det har været under, industrien er blevet meget mere konkurrencedygtige og strømlinet end nogensinde før. Virksomheder har haft til at blive meget mere ressourcestærke for at overleve, og enhver præcision ingeniørfirma, der forbliver rentable har at blive meget magert og mener i alt det gør. Alle aspekter af erhvervslivet skal være så konkurrencedygtige som muligt. Producenter skal nøje overveje, hvordan man får bedst ud af alle tilgængelige ressourcer, herunder arbejdskraft, maskiner og gulv-plads. Alsidighed og tilpasningsevne bliver meget mere vigtig, og hvor tidligere en ingeniør kunne forvente at arbejde på den samme maskine hver dag i mange år det samme arbejde, i dag han skulle være dygtige i en række discipliner. Uddannelse og efteruddannelse i hele levetid er blevet normen, og med prisen på jord bliver så høj, engineering workshops har omhyggeligt begrænse mængden af gulvplads de bruger. Priserne skal være trimmet så tæt på ben som muligt, leveringstiderne bliver kortere og kortere og dermed kvalitet forbedredes stærkt. Med alt dette konstant overvågning af præstationsdata, er for hele branchen blevet langt mere fokuseret end i de foregående årtier.
Dette kan kun være godt for kunden, fordi de ved, at den service, som de får er top-notch. Et sådant selskab, der har gået sin sejrsgang i disse tider er bearbejdet præcision komponenter Ltd, en præcision engineering company i Watton, Norfolk.
Direktør Nick Overton hedder: – “vi ved fra vores kunder, at kvalitet er de vigtigste, men sådan et konkurrencepræget marked sted alle arbejdspladser skal være skarpt prissat eller gæster vil gå andre steder. Vi skal sørge for, at vi arbejder så effektivt som muligt, og dette betyder, at vores produktivitet har haft stor gavn. Den bedste måde at skære affald er at sørge for du får det rigtige første gang og hver gang.”
Dette fortsatte dynamik er af afgørende betydning for den britiske økonomi, fordi finmekanik ikke kun skaber en enorm mængde af indkomst og beskæftigelse på sin egen, men det har også mange andre sektorer af erhvervslivet, at foder ud af det, og i nogle tilfælde stole på det. Disse omfatter regnskabsmæssige, godskørsel, strømforsyning, værktøj leverandører og kontorartikler.
UK finmekanik er stadig en kraft, man kan regne med!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *