Maksimere overskuddet ved prisfastsættelse dit hjem lige!

Angive en pris er sandsynligvis den vigtigste beslutning du vil gøre når du sælger dit hus. En solid prisstrategi vil sælge dit hus hurtigt og for de fleste penge muligt. Følgende vil hjælpe dig med at få set den rigtige pris:
1. Kend markedet:
Først gå gennem internettet eller den lokale avis og finde ud af hvor meget huse sælger i dit område.
Næste telefon en ejendomsmægler og lave en aftale så hun giver dig den faktiske salgspris for huse i dit område. Den faktiske salgspris er en bedre indikator for, hvad dit hus er værd i stedet for en pris af usolgte huse. Hvis du har tænkt på at sælge dit hus på din egen, lad ejendomsmægler ved op foran. Hvis du gør et godt stykke arbejde på markedsføring, vil du få masser af folk, der kommer gennem dit hus for viewings. Lad ejendomsmægler ved, at du vil henvise personer til hende til gengæld for hjælp.
Vel vidende hvad prisen huse er opført for vs hvad de rent faktisk sælger til, vil hjælpe dig med at formulere en god forhandlingsstrategi.
Ser på de faktiske børsnoterede og salgspriser for de seneste seks måneder inden for en mile af dit hus. Foretage justeringer baseret på deres egenskaber til at komme med en pris for dit eget hus. Din ejendomsmægler kan hjælpe med dette.
2. ikke over pris!
Folk føler ofte deres hus skal blive mere værd, fordi de har faste ting op, tilpasses visse funktioner eller væsentligt forbedret udseende. Desværre, din konkurrence også har gjort lignende ting. For eksempel, du kan have gjort et fantastisk stykke arbejde på verandaen i baghaven, men en køber kan overveje en veranda det samme som en anden. Hun kan ikke ønsker at betale ekstra penge for yours, selv om du har gjort et bedre job.
Hvis din pris er for høj i forhold til lignende huse, vil dit hus bare sidde der og ikke sælge.
Du vil få mere opsat som uger ruller. I sidste ende kan du tage en lavere pris, end du skal, bare fordi du er træt af det hele.
Købere spørger ofte, hvor længe dit hus har været på markedet. Hvis det har været alt for længe, vil de antage, der er noget galt med huset. Du vil begynde at få tilbyder lavere end markedsværdien. Folk vil synes, at du ville være desperat for at sælge, fordi det har været så lang tid.
Hvis et hus sidder på markedet for længe, får det behæftet med synes at være af dårlig kvalitet.
3. må ikke under pris dit hus.
De fleste mennesker forstår ikke den sande værdi af de forbedringer, de har gjort i årenes løb. Du kan sidde på en guldgrube. Simpelt fix ups gerne re-maleri eller rydde op en ekstra værelse kan forøge værdien mere end du tror. Gå til oplysninger om de mest rentable reparationer og renoveringer:
4. må ikke gå i byen skat vurdering meddelelsen. I et marked, hvor priserne er generelt stigende, kan der være en betydelig forskel mellem hvad byen mener, at dit hus er værd og dens reelle værdi.
Den bedste ting at gøre er at ansætte en taksator til at gøre en formel vurdering. Hvis køber forsøger at få prisen ned du kan vise ham vurderingen som en objektiv analyse af hvor meget dit hus skal sælge. Tilbringe et par hundrede dollars på en vurdering kan spare dig tusindvis til gengæld.
5. må ikke tage den ejendomsmægler evaluering eller taksators analyse sandheden. Disse er bare retningslinjer. En god marketingplan kan netto dig flere tusinde dollars mere end folk måske tror. Du kan få detaljerede oplysninger om markedsføring af dit hjem:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *