Den rigtige måde at starte et hjem baseret virksomhed

Starte en ny virksomhed er skræmmende, spændende, udfordrende og til tider ligefrem forvirrende. Det er nemt at blive overvældet af det store antal opgaver foran dig. Når du får i denne medlemsstat, træde et skridt tilbage og tænke, “Hvad kan jeg gøre i dag, vil få mit budskab foran mine kunder?” Hvis du tænker på dette hele tiden, vil de andre detaljer falde på plads.
Den første ting du skal gøre er, beslutte på mål for din virksomhed. Hvad vil du personligt at komme ud af det? Hvor mange timer ønsker du at arbejde? Hvor mange ansatte vil du have? Hvor mange penge vil du gøre? Idéen her er at få så klart en vision som muligt af hvad din virksomhed vil se ud når det er etableret så du ved hvad der skal gøres for at komme dertil. For en meget klar trinvis metode til at gøre dette, anbefale jeg varmt et program kaldet E-Myth.
Næste, gøre math. Så mange mennesker-herunder mig — har lært den hårde måde, at den virksomhed, de skabte ikke er i stand til at opfylde de mål, de sætter for sig selv. For at undgå dette problem, gøre nogle markedsundersøgelser for at bestemme, hvor meget du vil være i stand til at opkræve betaling for dit produkt eller service og hvilken mængde du vil være i stand til at sælge. Tænke over, hvor mange timer du vil kunne arbejde i en dag og få en idé om det maksimale beløb, du kan gøre. Når du har groft skøn for disse tal, kan du beslutte, om penge du kunne gøre eller den tid, du skal sætte vil være umagen værd. Du vil blive overrasket over hvor mange mennesker tilbringer år arbejdet i en virksomhed, der er bare ikke i stand til at blive, hvad de håbede det ville, selv hvis alt gik perfekt.
Mange nye iværksættere tror succes handler om at udvikle et godt produkt eller service, men faktisk det handler om at sælge den. Før du bruger masser af tid og penge at udvikle dit produkt, gøre en prototype eller udvikle en klar og kortfattet beskrivelse af hvad det vil være, og gøre nogle markedsundersøgelser. Finde ud af, hvem dine potentielle kunder vil være, og gå tale med dem! Stille spørgsmål. Finde ud af, hvad de vil betale. Overveje deres feedback og ændre dit design i overensstemmelse hermed. Kig på andre virksomheder, der sælger tilsvarende produkter eller tjenesteydelser. Finde ud af, hvad de forlanger, hvordan de markedet og hvad deres konkurrencefordel er. Gå ind i deres butikker og se deres kunder. Finde ud af, hvad de gør og hvorfor, og hvordan kunderne reagerer. Når du tror du har en klar forståelse af, hvad markedet ønsker, derefter gå videre med dit produkt eller udvikle din service.
Du skal også beslutte, hvilken slags virksomhedsstruktur der bedst passer din planer (S Corp, LLC, enkeltmandsvirksomhed og så videre).
Hvis det er muligt, arbejde ud af dit hjem for en stund eller leje mindst mulig plads og nødvendige udstyr til at køre din forretning. Det er vigtigt at holde din overhead så lavt som muligt, i det mindste indtil tingene begynder at tage ud. Modstå fristelsen til at leje et dejligt kontor og fyld den med møbler og udstyr. Jeg plejede at tænke det var imponerende, men jeg kom til at indse det var bare dyrt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *